JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Enighet i Bring-selskap:

Her får alle minst 23.500 i lønnsøkning

SOSIAL PROFIL: Lønnsoppgjøret i Bring Warehousing oppnådde frontfagsramma, og sikret en god sosial profil, ifølge forhandlingsleder Gerd Øiahals.

SOSIAL PROFIL: Lønnsoppgjøret i Bring Warehousing oppnådde frontfagsramma, og sikret en god sosial profil, ifølge forhandlingsleder Gerd Øiahals.

Ole Palmstrøm

Resultatet av lønnsforhandlingene i Bring Warehousing er i tråd med frontfagsrammen og har god sosial profil. – Det er vi fornøyde med, sier Gerd Øiahals.

2023050408400920230504084006

alf@lomedia.no

Forhandlingene i Posten-konsernets selskaper pågår, og Fagforbundet Post og finans melder at oppgjøret i Bring Warehousing endte med enighet om et resultat med god sosial profil.

Bring Warehousing-forhandlingene startet 2. mai. Fagforbundet gikk inn i prosessen med krav om at de lavtlønnede i selskapet skulle prioriteres.

Statsminister Støre lover et svært godt oppgjør for pensjonister og trygdede

I forbundsledelsen er man fornøyd med å ha landet et resultat i tråd med dette.

Partene ble enige om et tillegg på 23.500 kroner per år til arbeidstakere med en årslønn lavere enn 480.000 kroner.

Kommuneoppgjøret: Alle ansatte får minst 26.300 kroner i tillegg

Arbeidstakere med en årslønn på 480.000 kroner eller mer gis et lønnstillegg på 4,9 prosent.

I tillegg er fagbrevtillegget økt med 1500 kroner, slik at fagbrevtillegget er på 9500 kroner etter årets oppgjør.

Statsansatte får ny lønn: 31.000 kroner til alle

Ansiennitetsstigene for ansatte i Bring Warehousing justeres i tråd med det generelle tillegget.

– Vi er fornøyde med å oppnå frontfagets ramme på 5,2 prosent, og er også tilfreds med å ha fått en god sosial profil på dette oppgjøret, sier Øiahals.

Det generelle tillegget får virkning fra 1. april 2023, og inkluderer tillegget avtalt i de sentrale forhandlingene. Ettersom årets oppgjør var et mellomoppgjør, ble det bare forhandlet om lønn.

SOSIAL PROFIL: Vi er fornøyde med å ha landet et oppgjør med god sosial profil i Bring Warehousing, sier leder Gerd Øiahals i Fagforbundet Post og finans.

SOSIAL PROFIL: Vi er fornøyde med å ha landet et oppgjør med god sosial profil i Bring Warehousing, sier leder Gerd Øiahals i Fagforbundet Post og finans.

Alf Ragnar Olsen

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy