JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Lønnsoppgjøret i Norlandia-barnehagene i havn:

Legger penger på bordet for å møte rekrutteringsutfordringer i Norlandia-barnehagene

Illustrasjonsbilde.

Illustrasjonsbilde.

Werner Juvik

Tariffoppgjøret for de ansatte i Norlandias barnehager endte med en ramme på 2,8 prosent, og et rekrutteringstillegg på 20.000 kroner for barnehagelærere og pedagogiske ledere i Oslo.

2021062510492720210625104927

marte.bjerke@fagbladet.no

LO Stat og Spekter ble enige natt til 24. juni, etter lange forhandlinger, melder Fagforbundet på sine nettsider.

Avtalen gjelder ansatte i Norlandias barnehager, som barnehageassistenter, barne- og ungdomsarbeidere, barnehagelærere, barnevernspedagoger og ledere i barnehagene.

LES OGSÅ: Mellom 10.000 og 22.000 kroner i lønnstillegg for kommuneansatte

Fra 10.000 til 20.000 kroner

Oppgjøret har en ramme på 2,8 prosent. Dette er på nivå med resten av kommunal sektor.

Det gis generelle tillegg og en økning i minstelønnssatsene med virkning fra 1. april i år. Tilleggene ligger på mellom 10.000 og 20.000 kroner, avhengig av ansiennitet og utdanningsnivå.

Det er lagt inn et ekstra høyt tillegg på 10 års-ansiennitetstrinnet for pedagogisk leder – dette er for å utjevne forskjellene mellom Norlandia og Private Barnehagers Landsforbund.

LES OGSÅ: Enighet i Oslo kommune: Alle ansatte får minimum 16.500 kroner

Rekrutteringstillegg i Oslo

Det kan dessuten gis et rekrutteringstillegg på 20.000 kroner over minstelønnssatsene for pedagogiske ledere og barnehagelærere som jobber i Oslo-området. Bakgrunnen for tillegget er arbeidsgivers betydelige rekrutteringsutfordringer i Oslo. Det er også avtalt at dette rekrutteringstillegget kan tas i bruk andre steder i landet, hvis behovet oppstår.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy