JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Tror resultatet av storstreiken lover godt for lønnsoppgjøret i kommunene

HELE LAGET: Fagforbund-leder Mette Nord (nummer to fra høyre i rad to) feirer resultatet av årets (første?) storstreik med resten av LO-toppene.

HELE LAGET: Fagforbund-leder Mette Nord (nummer to fra høyre i rad to) feirer resultatet av årets (første?) storstreik med resten av LO-toppene.

Linda Reinholdtsen / LO

Enigheten mellom NHO og LO utgjør et godt utgangspunkt for lønnsoppgjørene framover, sier leder Mette Nord i Fagforbundet.

2023042109021420230421090214

redaksjonen@fagbladet.no

Nord skal selv lede lønnsforhandlingene i KS-området, som er det største lønnsoppgjøret i Norge.

– Denne streiken har handlet om å sikre økt kjøpekraft og et godt oppgjør til alle, spesielt de med lavest lønn, sier Nord i en pressemelding.

Streiken er over - dette ble resultatet

Hun mener det er bra at LO har fått gjennomslag for dette i forhandlingene med NHO, og sier at hun vil jobbe for at de skal få gjennomslag for det samme på de andre tariffområdene.

Alle som jobber i kommunene bør få ekstra lønnsløft, mener LO-sjefen

Enigheten mellom NHO og LO har en ramme på 5,2 prosent. Det gis et lavlønnstillegg på 3 kroner på toppen av det generelle tillegget på 7,5 kroner.

©NTB

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy