Fagforbundets sms-medlem nummer 1000

- Hva? Jeg?
Julie Marie Taraldsen ser på sine kollegaer og på Fagforbundets representanter før hun bryter ut i latter.

2011111112112120131216173523

ingeborg.rangul@fagforbundet.no

Helt overraskende

Mobil til det meste

På pauserommet i Kurland barnehage i Lørenskog satt Julie Marie Taraldsen med nistepakke og kaffe sammen med sine kolleger og lærlinger da Odd Haldgeir Larsen fra Fagforbundets ledelse begynte å snakke om at forbundet vokser hele tiden og at verving og medlemsveksten foregår på flere måter.

– Nå har vi fått sms-medlem nummer 1000, og hun heter Julie Marie Taraldsen, sa han plutselig.

– Jeg liker slike overraskelser, forteller Taraldsen etter at hun har blitt gratulert, fått gaver og satt seg ned for å spise kaka Fagforbundet i Akershus har med.

– Jeg visste ingenting. Da han begynte å prate, tenkte jeg at dette er artig. Jeg har jo nettopp meldt meg inn. Ble jo nysgjerrig på hvorfor de var her, men skjønte det ikke før han sa navnet mitt.

Etter at Fagforbundet hadde vært på arbeidsplassbesøk og Taraldsen hadde lest brosjyrene, så var sms en lettvint måte å melde seg inn på.

– Det er viktig å være tilgjengelig for potensielle medlemmer, og sms-innmelding er enkelt og lett. I våre dager er vi vant til å bruke mobilen til det meste, og derfor er det viktig å kunne melde seg inn via sms, sier Ina Smith-Meyer, rådgiver i organisasjonsenheten.

Fagforbundet bruker mye ressurser på verving hvert år, og det er de tillitsvalgte ute som er de beste ambassadørene for forbundet.

– De tillitsvalgtes innsats er uunnværlig for å profilere Fagforbundet som en sterk arbeidstakerorganisasjon. På denne måten verver vi stadig nye medlemmer og har en jevn og god medlemsvekst gjennom hele året, sier Smith-Meyer.

Ansvarlig redaktør:
Hege Breen Bakken
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy