Varmepris til Ullevål

En sorggruppe sørger for at pasienter, pårørende og personale får støtte når et barn dør. Gruppen fikk SHS´ Varmepris 2009 på seksjonens landskonferanse.

2009100811461220131214134318

karin.svendsen@fagforbundet.no

Ragnhild Aanderaa og Sonja J. Waagaard mottok i går Varmeprisen på 10.000 kroner på vegne av sorggruppen ved Oslo Universitetssykehus Ullevål. Kjellfrid T. Blakstad, leder for Seksjon helse og sosial (SHS), uttrykte stor beundring for arbeidet de gjør for å ta vare på foreldre og pårørende som har mistet et barn.

– Dette er mennesker som gløder for jobben sin. De gjør en viktig ekstrainnsats som inspirerer andre, sa Blakstad ved overrekkelsen.

Sorggruppen i Kvinne–Barn-divisjonen på Ullevål har sørget for at alle som rammes, skal få et godt tilbud for å ta dem gjennom sorgprosessen. Alt er satt i system. Det er ikke tilfeldig hvem som følger opp familien, og det er laget faste prosedyrer for sykepleie for alvorlig syke og døende barn samt for tiden etter dødsfallet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy