JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Regjeringen vil beholde fagforeningsfradraget som i dag

SOM FØR: Venstre ønsker å halvere fagforeningsfradraget, mens de rødgrønne vil øke det. Regjeringen foreslår å fortsette som før før.

SOM FØR: Venstre ønsker å halvere fagforeningsfradraget, mens de rødgrønne vil øke det. Regjeringen foreslår å fortsette som før før.

Erlend Angelo

Det blir verken større eller mindre skattelette for deg som er fagorganisert.

2018100813033820181008130433

oystein.windstad@fagbladet.no

Alle som er fagorganiserte skal få 3850 kr mindre i skatt i fagforeningsfradrag. Det betyr at regjeringen holder fagforeningsfradraget på stedet vil. Fra før er det kjent at Venstre har tidligere foreslått å halvere fradraget, som eneste parti på Stortinget.

Regjeringen vil begrense kommunenes muligheter for eiendomsskatt

På stedet hvil

Fra før er det kjent at Høyre ikke ønsker å gi økt skattelette til de fagorganiserte. I og med at Venstre er det eneste partiet på stortinget som ønsker å kutte i fagforeningsfradraget, er det svært trolig at regjeringen får flertall for å beholde fradraget på dagens nivå. Både Senterpartiet og Ap har foreslått å øke fradraget tidligere.

Regjeringen kutter støtten til tannbehandling for femte år på rad

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy